Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Åpne meny
Lukke meny
Sveiseverkstedet K. G. Karlsson AS

Vannbehandling

Leverandører:

Bosch

Dreizler

Utmerkelser:

Sellihca

 

eSigill er levert av Experian. Klikk for ytterligere informasjon

Nøkkelen til gode driftsbetingelser for et kjelanlegg er å sikre at vannkvaliteten på vannet er etter produsentens spesifikasjoner.

 Vannet som benyttes i anlegget er oftest levert fra kommunens vannett og dette vannet er ofte tilsatt eksempelvis kalk, klor etc for å gi et godt drikkevann og beskytte rørnettet. I en damp/ hetvannskjel vil partikler og kalk akkumuleres i vannrommet og det er derfor svært viktig å behandle dette vannet.

Sveiseverkstedet har lang erfaring med valg av kjemikalier og utstyr for å kunne hjelpe kunder med dette.

Vi kan tilby vannanalyseutstyr som er svært nøyaktig og raske å betjene. Vår erfaring deler vi gjerne, vi kan gi anbefalinger ved valg av kjemikalie, med tanke på å forenkle arbeidet til kjelpasser og holde driftskostnader nede.

Vi har et tett samarbeid med våre leverandører av vannbehandlingsutstyr og bruker ofte disse som støttespillere for å sikre at kundens behov tilfredsstilles.

Tilbakemeldinger sier at en gjennomgang av testprosedyrer og inn-regulering ute hos kunde, på det aktuelle anlegget, gir oftest en best mulig forståelse for kjelpasser.

Flere og flere kunder velger å benytte seg av vårt tilbud, om innlevering av vannprøver til Sveiseverkstedet for analyse. Analyserapporten fra oss kan brukes som dokumentasjon og verifisering av egne måleresultat. Sveiseverkstedet vil og gi en anbefaling om dosering av kjelevannstilsetning.